Cilësi makinë me qira rinas ofruesi në Shqipëri 2023

Categories:

Vlerësuar më lart makinë me qira ofruesi në Shqipëri tani tani? Lexoni me kujdes termat dhe kushtet. Brenda termave dhe kushteve, kompanitë e qirasë janë të detyruara të listojnë çdo gjë që mund të ketë tarifa shtesë, si dhe çdo kufizim që shoqëron qiranë. Shikoni kufijtë në kilometrat që ju jep çdo kompani. Shumë herë kompanitë vendosin disa kufizime në kilometrat ditore që ju lejohen të udhëtoni. Në të shumtën e rasteve ky limit është i mjaftueshëm sikur të jepet mundësia të udhëtosh për shembull 150 kilometra në ditë, dhe rezervimi zgjat 10 ditë, nuk ka rëndësi nëse ditën e parë do të udhëtosh 1000 kilometra. Synimi është kthimi i makinës me më pak se 1500 kilometra të kaluara brenda periudhës dhjetëditore të qirasë. Pra, nëse planifikoni të bëni udhëtime të gjata, duhet të gjeni kompaninë që ju ofron më shumë kilometra, si dhe tarifën më ekonomike për kilometër shtesë. Gje shtesë informacion në makina me qira.

I vendosur mes qyteteve të Sarandës dhe Gjirokastrës ndodhet Syri I Kalter, një nga pikat natyrore më spektakolare në Shqipëri. Është një burim natyror, më shumë se 50 metra i thellë, ku vendasit notojnë në ditët e nxehta të verës. I banuar që në kohërat parahistorike, Butrinti dikur ishte një koloni greke, një koloni romake dhe një peshkopatë. Është parku arkeologjik më i madh dhe më i famshëm në Shqipëri dhe një vend i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. Pikat kryesore këtu janë teatri, pagëzimorja dhe bazilika. Në pjesën e sipërme të qytetit, ka gjithashtu një muze me artefakte të gjetura në zonën antike. Një nga të preferuarit d destinacion në vend për vendasit është Pogradeci, një qytet i vogël i vendosur në brigjet e liqenit të Ohrit, një nga liqenet më të vjetër dhe më të thellë në Evropë, i vendosur midis Shqipërisë dhe Maqedonisë. Pogradeci është një nga destinacionet më të famshme verore të Shqipërisë për shkak të plazheve dhe jetës së gjallë të natës.

Sigurimi i plotë pa përjashtim (FDW): FDW është një sigurim me 0 euro përjashtim siç thotë titulli por… Makina me qira agjencia nuk do të kërkojë garanci përjashtimi pas dorëzimit të makinës pasi ne kemi rënë dakord të marrim paketën me sigurim FDW. Megjithatë, mund të na kërkohet një garanci e vogël në lidhje me karburantin e makinës. Kjo shumë është zakonisht nga 80 deri në 100 euro në varësi të makinës dhe kjo ndodh pasi ne do të marrim një makinë me rezervuar të mbushur dhe do të duhet ta kthejmë të plotë. Natyrisht, në shumë raste kjo mund të paguhet me para në dorë gjatë dorëzimit të veturës.

Në jug-perëndim të Shqipërisë ndodhet vendpushimi bregdetar popullor i Vlorës, i cili ka qenë prej kohësh më i njohur për prodhimin e tij të ullirit – besohet se strehon rreth 280,000 pemë ulliri. Vlora ka shumë pamje të rëndësishme historike, por ndoshta më e famshmja prej tyre është ndërtesa e Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, ku Shqipëria shpalli pavarësinë pak më shumë se 100 vjet më parë. Sot ekziston një monument kushtuar këtij momenti përcaktues në historinë e Shqipërisë. Zona e Ujit të Ftohtë në Vlorë është e njohur për turistët e rinj për shkak të zgjedhjes së saj të bareve dhe restoranteve të modës.

Përveç kësaj, makinameqerarinas.com.gr ofron makina me qira për të gjitha destinacionet në Shqipëri. Ne mund të ofrojmë oferta ekskluzive për ata që kërkojnë diçka të veçantë. Niveli i shkëlqyer i shërbimeve tona është rezultat i një përzgjedhjeje shumë të kujdesshme të makinave me qira në të gjithë Shqipërinë. Marrëdhënia afatgjatë me partnerët tanë, na mundëson të sigurojmë kushte të favorshme, përkushtim në ofrimin e shërbimeve dhe përfitime të konsiderueshme për klientët tanë. Edhe pse shumica prej nesh kanë makinën tonë, ka shumë raste kur mund të na duhet të marrim një makinë me qira për disa ditë, apo edhe muaj dhe do të ishte mirë në këto raste të njihnim 10 Këshillat për marrjen me qira të makinave. Ne shumicen e ketyre rasteve marrja me qera behet gjate pushimeve tona, por ka raste te tjera si p.sh nje udhetim i gjate me nje makine komode apo edhe per shkak te nje problemi teknik dhe si pasoje e vajtjes se vetures tone ne servise. .

Kryeqyteti i Shqipëria, Tirana do të jetë pikënisja për shumë njerëz që eksplorojnë vendet më të mira në Shqipëri. Qyteti është shtëpia e disa vendeve turistike që duhen parë, por xhamia e Et’hem Beut e shekullit të 18-të ia vlen të vizitohet. Njerëzit e Tiranës, si shumica dërrmuese e vendasve shqiptarë, janë jashtëzakonisht miqësorë dhe qyteti është jashtëzakonisht i përballueshëm, me ushqime dhe pije çuditërisht të shkëlqyera, të dyja shumë të lira. Sheshi Skënderbej është një nga vendet më të rëndësishme të Tiranës dhe këtu mund të gjendet edhe Muzeu Historik Kombëtar. Në zemër të sheshit Skënderbej – dhe si rrjedhim edhe në zemër të Tiranës – ndodhet një statujë e heroit kombëtar shqiptar historik Skënderbeu. botë. E vendosur në mes të Parkut Kombëtar të Llogarasë, rruga shkon në mbi 1000 metra mbi nivelin e detit dhe peizazhi do t’ju lërë pa frymë. Në krye të kalimit ka një gamë të mirë restorantesh, të cilat janë vende ideale për të shijuar disa nga pamjet më mahnitëse në Shqipëri. Vetë Parku Kombëtar i Llogarasë është shtëpia e kafshëve si shqiponja e artë, macja e egër evropiane dhe dreri. Një udhëtim me makinë nga Tirana në Sarandë duke marrë në Qafën e Llogarasë duhet të zgjasë disa orë, por lini shumë kohë shtesë për të ndaluar dhe për të bërë shumë fotografi.

Marrja e makinës tuaj në aeroport nuk duhet t’ju shqetësojë pasi është shumë e thjeshtë dhe proces që nuk kërkon aspak kohë. Do t’ju duhen vetëm disa minuta për të marrë makinën tuaj, për t’ju dërguar kontratën dhe për të marrë një përshkrim shumë të shpejtë për veçoritë e makinës suaj. Procesi i kthimit të automjetit është po aq i shpejtë. Shiko shtesë info në https://makinameqerarinas.com/.

Categories
Archives